de KoffieKar
Wegwezen

waar gaat het vandaag langs?Met enorm veel goede zin en een van alle gemakken voorziene KoffieKar werpt zich nog slechts één vraag op: waar gaat het vandaag naar toe?

Er zijn vele geschikte plekken te vinden. Op de ideale stookstek moet de zon veel ruimte hebben, zodat er niet om het halfuur een verhuizing nodig is. En zeker bij hogere temperaturen is schaduw in de buurt erg fijn; daar komt dan ook het meubilair te staan. Niet onbelangrijk: kies een mooie fietsroute waarlangs de vermoeide pedaleur graag even stopt voor een vers bakkie.

Zo ziet de KoffieKar eruit vlak voor vertrek: alles zit er in, netjes opgeborgen, terwijl het ensemble ook nog eens stijlvol oogt. Zo wil je onderweg gezien worden.

volle bak

overvolle bakIn de praktijk echter wil je de bezoekers verwennen met wat geriefelijk meubilair: twee zitgelegenheden, een tafeltje, tafelkleed, vaasje, bijzettafeltje ... Dan ziet het ranke transportmiddel er opeens heel anders uit.

Vooral het gewicht van de twee degelijke tuinstoelen tikt aan bij het vervoer: het op gang komen en afremmen vragen om nauwkeurige planning en afstemming. Komt erop neer dat je bij een enkel stoplicht gewoon door rood moet rijden om ooit de overkant te halen...

Maar we zijn op zoek naar twee hele lichte klapstoelen, liefst uit een kringloop winkel. Kwestie van volhardend zoeken? Houd het nieuws in de gaten.naar boven