de KoffieKar
Sponsoren en Vrienden

chocolade koekjesDe KoffieKar heeft in/uit principe geen sponsoren nodig; tevreden bezoekers zijn de best denkbare beloning. Maar diverse vrienden en kennissen dragen spontaan hun steentjes bij. Meestal in de vorm van een pakje koffie, of lekkere koekjes.

Daarnaast zijn er enkele kleine bedrijven die de KoffieKar een warm hart toedragen. Zij denken mee, leveren spullen en creatieve oplossingen. Enkele mooie voorbeelden.


Fuchsia

Zonder twijfel de leukste leukedingen winkel van Arnhem. Hier worden de mooiste houten spulletjes bedacht en gemaakt, van sieraden tot mobielen, prachtige beestjes en stijlvolle kapstokjes. Vakmanschap en creativiteit gaan hier liefdevol samen.

Voor de KoffieKar heeft Fuchsia zowel de 3D-belettering verzorgd als ook deze wonderschone, houten onderzetters:

de onderzetters van Fuchsia

De knusse winkel van Fuchsia is gevestigd aan de Arke Noachstraat 3a, in hartje Arnhem, tegenover het Oranje Koffiehuis. Openingstijden: do-vr-za van 11:00 tot 17:00 uur.

naar boven

Het Arnhems Gemaal

logo van Het Arnhems Gemaal Het oude gemaal op de Rijndijk in Arnhem Zuid is gebouwd in 1934. Het was bedoeld om de achterliggende polder droog te leggen, waar de wijk Malburgen moest verrijzen.

Rond 2018 is het gemaal omgetoverd tot huiskamercafé. Binnen zijn de oude pompen en het bedieningspaneel nog te bewonderen, en er hangen mooie foto's en tekeningen.

Het Arnhems Gemaal met terrasBehalve een bouwkundig monument is Het Arnhems Gemaal gewoon het leukste en meest knusse café van Arnhem, vooral vanwege de warme en zorgzame inbreng van Anneleen, Marian en Marieke.

Je kunt er van woensdag t/m zondag terecht (10 - 17 uur, zo vanaf 12 uur) voor koffie en thee, lunch en borrel. En dan die heerlijke gebakjes...

Het gebouw staat aan de Gelderse Rooslaan 85. Meer informatie is te vinden op de website van het café.

naar boven