de KoffieKar
Inpakken

De weersvoorspellingen zijn formidabel: inpakken dus. Zonodig nog wat lucht in de banden pompen. Hieronder een overzicht van de 'vulling' van de KoffieKar. Natuurlijk komt er een uitgebreide checklist aan te pas. Je zou maar in situ erachterkomen dat de maatcilinder voor de juiste hoeveelheid koffiewater thuis is achtergebleven: aarrgghhh !

er gaat heel wat mee...

moertjes, boutjes en gereedschapAan de rechterkant zijn onderaan duidelijk de twee halve spiegels te zien. In het deksel daarbovenop gaat de stookbuis, de onderdelen voor de houders van de buis, alle moertjes, boutjes, ringetjes schroefjes en diverse clips. Verder gaat het nodige gereedschap mee, waaronder twee waterpassen. Duidelijk is ook de thermometer-aan-een-stokje te zien, met sensor, kabels en het kleine zonnepaneel.

De linker helft bestaat uit diverse doosjes, allemaal custom made. Het grootste doosje is de koelkast, goed voor minimaal zes uur steenkoud water, 1L van 2°C. Brrr. Met twee jerrycans à 5L kun je een lange dag koffiezetten en zelfs afwasjes doen.

koffie, suiker, filters, koekjes

Een blik in de trommel: koffie, suiker, filters plus houder, vultrechter, koekjes van de dag ...
maar natuurlijk ook de stijlvolle kopjes, extra suiker, de maatcilinder, lepels:

12 HEMA-kopjes, extra suiker, lepels, maatcilinder

Check, check, dubbelcheck: let's roll !

naar boven