BermBlog
Aktueel

Nieuw seizoen handschoenvak

Op 13 november 2018 is het nieuwe seizoen van start gegaan: de bermen kermen weer onder een versche ooft van toegeworpen handschoenen. Het simpele fietsretourtje Arnhem-Nijmegen bracht de teller van het handschoenvak op 14.


Vierde uitvaart 2018

Ook de vierde strooptocht heeft weer een volle afvalzak opgeleverd. Deze keer werd een stuk van de rijksweg tussen Arnhem-Zuid en Elst onder handen genomen.


Derde uitvaart: oranje tip

zwerfafvalestafettebuitNatuurlijk weer een compleet overzicht van alle vondsten, op 10 april vergaard. Aangevuld met weetjes over aluminium en honden. Onder andere. Lees de gouden (?) tip en voorkom uitglijders.


Arnhemse Afval Estafette

Op 21 maart 2018 heeft het BermBlog deelgenomen aan een estafette om zwerfvuil op te halen. Deze aktie is georganiseerd door het Natuurcentrum Arnhem en duurt een hele week. Vrijdag 23 maart was er een feestelijke afsluiting op stadsboerderij 'de Korenmaat'.

In het verslag van onze tweede uitvaart vindt U leuke links en leest U meer over deze AAE.


Rommelpot

De RommelPot is met € 32,65 prima gevuld. Zeker omdat er nauwelijks uitgaven zijn t.b.v. het raapproces. Op de wensenlijst staat hooguit een thermoskan ...oeps