naar de voordeur

Prikbord


Wie-O-wie ...

Degelijk en snel

Binnen ons VHBO-cluppie is zoveel deskundigheid en spontaniteit aanwezig dat men op de meeste vragen een degelijke en snelle reactie kan verwachten, dus:

This is the place to be !

Zoek je naar meer materiële zaken of naar dienstverlening, of heb je iets dergelijks in de aanbieding (of wil je iets ruilen), kijk dan eens bij onze Markt.

Wil je een boodschap, oproep, mededeling of zelfs statement op dit prikbord plaatsen, dan stuur je een mailtje naar de mazendichters ... en het komt binnen ± 24 uur hier te staan.

Beste mensen,
telkens als ik op de VHBO-site kom begin ik weer te lachen...
....wat zou ik toch graag in het bezit zijn van de collectie zeer bijzondere postzegels, enig!

Marieke

Dag VHBOers,
Op dit moment heb ik het druk met mijn stage bij de Pont in Tilburg. Als iemand in dit museum voor moderne kunst een (waarschijnlijk nog niet helemaal perfecte) rondleiding zou willen: stuur mij een mailtje. Ik ben tot 1 april op zoek naar mensen op wie ik kan oefenen ...
Kijk evtl. op www.depont.nl voor meer informatie over het museum!
Veel groetjes,

Leonie

Beste VHBOers,
weet iemand of er nog foto's of video's zijn van de diploma uitreiking van mei '98, in de aula aan de BDW? Het was de uitreiking met de lila lama's. Ik zou dat graag nog eens terug willen zien.

Brigitte

Lotgenoten,
wie weet een veilig doch werkzaam middel om de poezen van alle buren uit mijn tuin te houden ? Ik ben de wanhoop nabij. Haast geboden! Groetjes,

Harry

Hallo allemaal,
wat is het toch gezellig op de VHBO-website. Hopelijk verschijnen er gauw meer foto's.
21 juni was een perfecte dag voor de wandeling en de barbecue. Nogmaals dank aan Anneleen voor het ter beschikking stellen van de locatie "Balmerdgarden".
Ik zou het leuk vinden als de collega's hun vakantieplannen en -avonturen naar onze website sturen, zodat we daar allemaal van kunnen meegenieten.
De nieuwe postzegels van JSU zijn uit de kunst; die kunnen we mooi gebruiken voor de vakantiepost.
Ik wens iedereen een heel goede, zonnige vakantie. Groetjes,

Toos

Dag alle mensen
... die dit lezen en net zoals ik dus geïnteresseerd zijn in leven na het VHBO.
Ik sta inmiddels al even in de 'galerie' maar mis nog vele anderen waar ik nieuwsgierig naar ben. Neem even die moeite voor een zelfportret, want straks bestaat er zelfs geen web-VHBO meer! En dat is wel erg dubbelop!!!
Vriendelijke groet,

Leonie

Beste Harry,
Een veilig middel om van poezen af te komen. Men kope:
- een gladde pvc-pijp van 100 cm lengte en 120 mm doorsnede (bijv. bij Gamma)
- een vissekop (vaak gratis bij bekende visboer).
Graaf de pijp onder een hoek van 45 graden in de grond en laat de vissekop voorzichtig naar beneden glijden. Vul de volgende dag de ruimte in de pijp boven de vissekop en de poes met aarde. Trek enige tijd later de pijp met een draaiende beweging omhoog en herhaal indien nodig de bovenstaande handelingen.
Je zult merken dat dit een volstrekt veilige en afdoende methode is om van vervelend poezenvolk af te komen.
Groetjes,

Gerrie

Lieve mede ex-Leertjes,
Ik sta als het goed is binnenkort in de Galerie.; en zoals jullie bij Leonie al hebben kunnen lezen, er moeten echt meer leerlingen iets van zich laten horen!
Groetjes,

Marieke

Hoi allemaal,
Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat het super goed. Janneke Croonen en ik zijn druk bezig met het organiseren van een VHBO-jaargang-reünie. We zijn nu al helemaal enthousiast nu we weten dat er een website bestaat. We zouden ook graag willen komen op 17 januari.
Voor de reünie hebben we nog heel wat adressen nodig van onze medestudenten.

Aan iedereen het verzoek om eens in de oude agenda's te kijken, of je niet nog een of ander adres cq. tel.nr. kunt vinden. We hebben nog héél veel nodig. Je kunt hier een namenlijst bekijken en afdrukken. Wat je aan gegevens vindt kun je naar ons mailen.
Alvast bedankt voor de moeite. Veel groetjes,

Laurie en Jannekenaar de voordeur