naar de voordeur

Markt


Geven en nemen

Betrouwbaar

Het zoeken en afstaan van goederen via b.v. het digitale marktplein is een prima zaak. Ook de kranten-mini's of het advertentierekje bij de supermarkt zijn goede adressen. Een zwak punt is echter de onbekendheid met de aanbieder of afnemer. Ook zijn de afstanden vaak groot. Verder zijn er bijna uitsluitend goederen te vinden.
Onze VHBO-markt biedt enkele belangrijke voordelen. Ten eerste lopen er uitsluitend serieuze en betrouwbare aanbieders rond, eerlijk volk dat niet bedondert. Verder is de kans groot dat je juist in de nabije omgeving beet hebt. En wat te denken van de enorme dosis talent die wij met z'n allen te bieden hebben ? Dus vraag en bied, geef en neem, stal uit en in die handel !

Wil je een lokkertje/zoekertje op dit marktplein plaatsen, stuur dan een bericht naar de mazendichters ... en het komt binnen ± 24 uur hier te staan. Voorbeelden:

Wie verzamelt Euro-munten, net als ik? Misschien kunnen we een ruilbeurs tot stand brengen. Of onze vakantiebestemmingen spreiden...Harry

Aangeboden:
ca. 20 meter grondkabel (4-aderig), zeer geschikt om eens lekker stroom door te trekken. In opgerolde staat een stevig begin voor een kerstkrans.'Waarom hou je het dan zelf niet?' hoor ik u vragen.
Mijn schoonvader komt er steeds mee aanzetten, en ik wil hem niet voor het hoofd stoten. De buren hebben me ook al duidelijk gemaakt dat ze meer dan genoeg lichtpunten hebben. Kom het halen, je krijgt een kop koffie erbij. Mijn beloning is ons gezamenlijk contactpunt.
Groetjes,

Jan


Gezocht:
Ik ben op zoek naar het boek Brieven aan niemand anders, van Toon Tellegen, dat nergens meer te koop of te bestellen lijkt te zijn. Wie kan mij helpen?
Groetjes,

Leonie


naar de voordeur