naar de voordeur

About


Waarom deze website ?

Op de onvolprezen jaarlijkse reünie bij collega Rigoni de Abreu is positief gereageerd op het idee een VHBO-website te starten, al was het alleen maar om elkaars verjaardag en e-mail adres te weten. We zijn begonnen met de ideeŽn die bij onszelf leefden. Voornaamste gedachte was: een ontmoetingsplek scheppen voor al die mensen die het Nijmeegse VHBO onuitwisbaar in hun hart meedragen.
We willen voorzichtig starten door wat voorzetjes te geven. Mocht het idee aanslaan, dan gaan we de website langzaam maar zeker uitbouwen.

Reakties

Elke gemeenschap -en elke website- leeft door wederzijdse bezieling. Het is de onderlinge betrokkenheid tussen VHBO-ers die deze webstek tot leven heeft gebracht, het zullen onze bijdragen en reakties zijn die deze ontmoetingsplek in de lucht houden. Het beeldschermvullende, kleurrijke VHBO-logo zal symbool worden voor een digitaal toevluchtsoord, een virtuele koffiekamer, een binaire CV-ketel, een linkend lustoord, een vrolijke hangplek in cyberspace, en zeker geen hyperlinke illusie.
Laat daarom je mening horen, deel lief en leed, geniet van andermans verhalen, steek harten onder riemen, feliciteer, dep collegiale tranen, loos je ideeŽn en fantasieŽn op het cyberkanaal.

Laat van je horen ( stuur post naar de mazendichters ) !

Jan & Harry


naar de voordeur